Win filmtickets voor ‘My Skinny Sister’

Op zondag 8 mei kan je in BUDA (Kortrijk) naar de exclusieve, thematische vertoning gaan kijken van de film ‘My Skinny Sister’. De filmvoorstelling start om 16u. en nadien zullen onze vrijwilligers een nabespreking voorzien. Heb je vragen over eetstoornissen, dan kan je nadien bij onze stand terecht voor meer informatie.

 

ANBN mag maar liefst 5 duotickets verloten! Wil jij graag kans maken op één van deze duotickets?

Stuur voor 30 april een mail naar info@anbn.be en vertel waarom jij deze film graag wil zien!

 

44702

Stella, ietwat klunzig en mollig, is dol op haar grote zus, die door iedereen wordt bewonderd. Want Katja is gewoon perfect: knap, sportief en o zo elegant. Katja droomt van een schaatscarrière en traint elke dag. Maar steeds vaker is ze lusteloos en slecht gehumeurd. Tot Stella ontdekt dat haar zus lijdt aan een ernstige eetstoornis: ze is vermagerd en fel verzwakt. Stella mag niets verklappen aan haar ouders en een grote verantwoordelijkheid drukt op haar schouders. Intussen gaat Katja’s toestand van kwaad naar erger…

Een heel actueel en relevant thema. Met heldere blik ontleedt MY SKINNY SISTER de situatie van het slachtoffer en van de mensen die haar omringen, in een ijzersterke film.

 

 

Meer info op: www.jekino.be/myskinnysister