Leerlingen en studenten

Maak jij voor school een eindwerk of opdracht over eetstoornissen? Dan ben je wellicht op zoek naar informatie!

 

We raden je aan om te starten met het lezen van de informatie op onze website, zoals:

Hiermee vind je wellicht al heel wat antwoorden op je vragen. Verder kunnen we je nog aanraden om in de bibliotheek boeken te ontlenen over eetstoornissen. Ook daarin vind je heel wat informatie. Via het overzicht van de boeken in de bibliotheek van het Inloophuis kan je alvast heel wat informatieve boeken over eetstoornissen terugvinden.

Stel: na het doornemen van deze informatie heb je nog steeds vragen.

 

Dan kan je telefonisch contact opnemen tijdens de openingsuren van het Inloophuis, of je kan langskomen voor een infomoment. De data kan je terugvinden in de agenda.

 

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. We vinden het ook fijn als je op voorhand even een seintje geeft. Het is mogelijk dat we je even apart zullen zetten, indien er een aantal personen met een eetstoornis of familieleden tegelijkertijd onze hulp nodig hebben.

 

Binnenkort zullen we hier ook een Frequently Asked Questions rubriek opnemen. We krijgen immers veel vragen van leerlingen en studenten en we merken dat een aantal vragen telkens opnieuw terugkomen. Door ze hier te beantwoorden kunnen we jou nog sneller verder helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.