Praatgroepen

Ben je op zoek naar mensen die weten hoe het is om een eetstoornis te hebben en ervan te herstellen? Of ben je als ouder of partner op zoek naar lotgenoten?

Dan ben je welkom bij één van onze praatgroepen op verschillende locaties. Kijk steeds even in onze agenda om de meest recente info en data terug te vinden.

Praatgroep Leuven

Elke eerste zaterdag van de maand komt deze groep samen, bedoeld voor mensen met een eetstoornis die ouder zijn dan 30 jaar. Meer informatie en inschrijven: fabienne@anbn.be. (Volzet)

Om de twee weken komt in Leuven ook de groep ‘In gesprek over…’ samen. De ene week is er een groep voor mensen jonger dan 30 jaar, de andere week voor 30-plussers. We verwachten van de deelnemers het engagement om (bijna) elke sessie aanwezig te zijn, om het vertrouwen en veiligheid binnen de groep te bewaken.
Meer informatie en inschrijven: jiska@anbn.be. (Wachtlijst)

Praatgroep Talking Thursdays – Gent

Zowel mensen in opname als daarbuiten zijn elke 3de donderdag van de maand welkom bij deze praatgroep. Per sessie kunnen er max. 10 mensen deelnemen, dit om de sfeer zo rustig en veilig mogelijk te houden. Deze praatgroep gaat door in een lokaal in het UZ Gent.
Meer info en inschrijven: praatgroepgent@anbn.be.

Praatgroep Hasselt

Deze praatgroep komt elke laatste zaterdag van de maand samen op de Corda Campus. Er is een groep om 9u, en een tweede groep om 11u15.
Meer informatie en inschrijven: limburg@anbn.be

Praatgroep Dilbeek – naastenwerking

In Dilbeek kunnen ouders en partners éénmaal per maand terecht voor een gespreksavond.
Meer informatie en inschrijven: wim@anbn.be

Praatgroep Antwerpen – naastenwerking

De praatgroep voor naasten (familie, partners, vrienden) gaat elke twee maanden door en wordt begeleid door familie-ervaringsdeskundigen.
Meer info en inschrijven: antwerpen@anbn.be.

Online praatgroep – naastenwerking

Een aantal keer per jaar wordt er een online praatgroep voor naasten georganiseerd (Zoom). De data hiervan worden bekend gemaakt in onze agenda of nieuwbrief.
Meer info en inschrijven: info@anbn.be.

download (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.