Steun ANBN

Jouw steun is belangrijk!

Een stem in de strijd tegen eetstoornissen

Jouw lidmaatschap is een stem in de strijd tegen eetstoornissen. Hoe meer leden we tellen, hoe meer we voor elkaar krijgen want samen staan we sterker! Door lid te worden geef je bovendien een stem aan mensen die nog niet durven spreken. Hoe meer wij groeien als vereniging, hoe meer we aan mensen kunnen tonen dat ze er niet alleen voor staan!

Door dit alles help je mee aan het herstelproces van velen. Want elke bijdrage bouwt mee aan de herstel-weg!

Lidmaatschap geeft onze vzw extra slagkracht om nog meer personen met een eetstoornis, familieleden en andere naasten te informeren en te ondersteunen! Op die manier hopen we te kunnen bijdragen aan het herstelproces van velen.

STEUN

Door jouw bijdrage kunnen we mensen met een eetstoornis én hun naasten blijven informeren en ondersteunen. We doen dit door het begeleiden en aanbieden van individuele gesprekken, praatgroepen, themabijeenkomsten, uitstappen en andere activiteiten.
Maak nu een gift over. Vanaf 40€ kan je hier ook een fiscaal attest voor aanvragen.


    Onze gecontroleerde jaarrekening wordt in alle transparantie gepubliceerd op Donorinfo.be.

    chat

Help ons helpen

Lid worden loont

Jouw bijdrage helpt ons om ook de bredere bevolking (leerkrachten, ouders en grootouders, studenten, hulpverleners, etc.) blijvend te informeren en te sensibiliseren, door het aanbieden van workshops, informatiesessies en lezingen.

Wie lid wordt van ANBN krijgt voor dat kalenderjaar recht op een aantal voordelen. Zo kan je gratis deelnemen aan praatgroepen en ouderbijeenkomsten en ontvang je driemaal per jaar ons digitaal tijdschrift ‘Lichtpunt’. Daarnaast zijn kortingen mogelijk op bepaalde activiteiten.
Word nu lid, aan 10 € tot het einde van het kalenderjaar!