Activiteiten

Wil je een overzicht zien van al onze activiteiten? Neem dan een kijkje op onze kalender. Je kan er aan de hand van zoekcriteria (vb. locatie, doelgroep, ...) een selectie maken van activiteiten die voor jou interessant kunnen zijn.

Wil je graag weten wat er deze maand nog op het programma staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, en ontvang aan het begin van elke maand een overzicht van geplande activiteiten.

ANBN organiseert een heleboel verschillende activiteiten, waaronder:

Vrije inloopmomenten
Op verschillende plaatsen in Vlaanderen organiseren we op regelmatige basis vrije inloopmomenten. Je kan dan zonder afspraak langskomen voor een gesprek met onze ervaringsdeskundige vrijwilligers.

Praatgroepen
In onze praatgroepen kunnen mensen met een eetstoornis of naasten elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Deze vinden plaats op een aantal locaties en mogelijk ook online.

Online contacten
Op onze Facebookgroepen kunnen personen met een eetstoornis en naasten dagelijks terecht. In de eerste groep vinden ook regelmatig chatmomenten plaats.

Individueel traject Wegwijzers
In Leuven is er de mogelijkheid om een individueel traject te volgen bij een hulpverlener in opleiding.

Wereld Eetstoornis Actiedag
Elk jaar op 2 juni, is het Wereld Eetstoornis Actiedag. Op deze dag organiseert ANBN jaarlijks een activiteit, in het kader van het wereldwijde thema.

En andere ...
Daarnaast organiseren we nog tal van andere activiteiten, zoals creatieve sessies of workshops, thema-avonden, lezingen, ... Houd onze kalender dus zeker in het oog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.