Doe een gift

Gift met fiscaal attest

“Bij ons eerste gesprek met de ervaringsdeskundigen in het Inloophuis werden we ontzettend warm onthaald. We hebben er onze zorgen en vragen kunnen delen. Nadien wilden we graag iets terugdoen, want wat ze daar bieden is van onschatbare waarde.”
Onze vereniging kan haar aanbod maar blijven aanbieden dankzij de steun van grote en kleine sponsors. Voor 2017 hopen we een bedrag van 9000€ samen te brengen met medewerking van mensen die een gift doen.


Wil je ons een stevige duw in de rug geven? Dat kan door een gift over te maken van minstens 40€ op ons rekeningnummer BE05 7360 1605 4675 (bij KBC), met vermelding ‘fiscaal attest + jouw naam’. Vul ook het formulier hiernaast in. Je ontvangt begin volgend jaar een fiscaal attest om bij jouw belastingaangifte te voegen.

Met fiscaal attest krijg je 45% terug
Ook de fiscus helpt ons een handje. Voor een bijdrage van 40€ of meer ontvang je een fiscaal attest. Daarmee worden giften voor 45% fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40€ je eigenlijk maar 22€, want je krijgt 18€ terug. Ook voor hogere bedragen geldt dit. Stel bijvoorbeeld dat je ANBN voor 40€ wil steunen, dan kan je ervoor kiezen om het bedrag te verhogen naar 75€. Daarvan krijg je dan 33,75€ terug.

Meer informatie over donorschap ten voordele van ANBN kan je vinden op de website van
Donorinfo.be

ANBN is ook geregistreerd als goed doel bij
Goededoelen.be

Doe nu een gift

Alvast hartelijk bedankt voor jouw steun!