De geheime taal van eetstoornissen

‘De geheime taal van eetstoornissen’ was een van de eerste boeken die ik las waarin uitdrukkelijk aandacht werd gegeven aan wat onderliggend is bij eetstoornissen. Voor een keer niet een hele rij opsommingen van signalen en kenmerken. Geen uiterlijke en star stereotype voorstelling van ‘hoe eetstoornissen eruit zien’. Nee, dit boek ging voor mijn gevoel eindelijk over de essentie, over iets wat ik voelde, iets wat ik herkende… Zelfs al beantwoordde ik (volgens mij, maar misschien zat ik toen in de ontkenningsfase) niet aan het ’typische plaatje’ van iemand met een eetstoornis. 

Op 24/2/18 spreekt de Canadese Peggy Claude-Pierre in Amsterdam over haar visie en ervaringen. Dat is echt een unieke kans! Daarnaast zal ook Isabelle Plasmeijer spreken, op haar enthousiaste en authentieke manier. Ze inspireert mensen en helpt hen erin te blijven geloven dat herstel echt mogelijk is.

Vanuit ANBN zullen we alvast met een aantal mensen aanwezig zijn! Ik ben alvast super enthousiast.

Els Verheyen – Voorzitter ANBN

UITNODIGING LEZING
Begrijp jij de geheime taal van eetstoornissen? Wil je leren hoe je jouw eetstoornis kan overwinnen of wil jij iemand helpen in zijn proces naar 100% herstel?

WANNEER?
Zaterdag 24 februari – van 10 tot 16 uur, in Amsterdam

MIS HET NIET:
Peggy Claudepierre (schrijver van het boek “De geheime taal van eetstoornissen”) hielp haar beide dochters bij het overwinnen van hun eetstoornis. Daarnaast heeft ze mensen (man/vrouw en jong en oud) geholpen in haar kliniek bij het overwinnen van hun eetstoornis. Oprah Winfrey noemde haar “an angel on earth” omdat zij haar cliënten met compassie en liefde omarmde.

WAT GA JE LEREN:
Wat is het allerbelangrijkste om te weten als je iemand wilt helpen in zijn/haar herstel? Wat werkt nu wel en wat niet? 
> en nog veel meer…. zie website

Peggy Claudepierre en Isabelle Plasmeijer verzorgen deze lezing op zaterdag 24 februari in Amsterdam. De lezing zal in het Engels gegeven worden, dus het is belangrijk dat je basis Engels begrijpt.

VOOR WIE?
Voor mensen met een eetstoornis
Voor familie & vrienden en betrokkenen
Voor professionals (coaches, therapeuten, artsen/doktoren)

www.isa-power