Chat

ANBN organiseert regelmatig een chatmoment op zondag,
telkens van 20u. tot 21u.

chat

Chatten via Facebook


De chat wordt telkens begeleid door een ervaringsdeskundige vrijwilliger van ANBN. Deze moderator zorgt ervoor dat de chat goed verloopt en dat iedereen zijn of haar zegje kan doen.


Vaak wordt er een bepaald thema uitgekozen. Dat kan bijvoorbeeld zelfvertrouwen zijn, maar ook eetstructuur, faalangst, vragen over hulpverlening of relaties en andere thema’s komen aan bod.


Chatten kan via onze geheime Facebook groep. Je kan hiervan lid worden door een bericht te sturen naar onze ANBN-Facebookpagina. Daar worden de wekelijkse chatmomenten aangekondigd. Facebookpagina ANBN


De moderators overleggen regelmatig om te kijken hoe de chat verloopt en of er nog dingen kunnen verbeterd worden. We willen immers dat de chat een waardevolle meerwaarde kan blijven.


  • Wil jij graag eens chatten met lotgenoten? Dat kan momenteel op zondag tussen 20u. en 21u.
  • Lees zeker ook even de huisregels!

3 reacties op “Chat”

  1. Pingback: Vrijwilligers gezocht! | AN-BN

  2. Hey ik ben Hannah en ik super onzeker over men lichaam ik ben nog redelijk mager niet te dik niet te dun maar toch als ik een broek aan doe ben ik zo onzeker en ik eet veel omdat ik zo graag wil verdikken

  3. Beste Hannah, ik lees dat je het vooral moeilijk hebt met de onzekerheid over je lichaam en dat je op zoek bent naar manieren om aan te komen. Stuur gerust even een mailtje naar info@anbn.be. We kunnen je helpen in het zoeken naar een voedingsdeskundige die je hierbij kan helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.