Zoniëntrail tvv ANBN

Wanneer:
23 oktober 2022 @ 08:00 – 13:00
2022-10-23T08:00:00+02:00
2022-10-23T13:00:00+02:00
Waar:
Gemeenschapscentrum De Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse
België
Kosten:
vanaf 15€
Contact:
Zoniën Athletics Team

ZoniënTrail in het Zoniënwoud

Het prachtige Zoniënwoud met haar majestueuze beukenkathedralen is niet alleen de groene long van Brussel, maar ook het grootste loofwoud van Vlaanderen en het meest bijzondere beukenbos van België. Dit woud is eeuwenoud, heeft een rijke fauna en flora met een uniek bewaard landschap. Heel het Zoniënwoud bestaat uit 3 bosreservaten die erkend zijn als UNESCO-werelderfgoed. Er is zelfs een unieke arboretum, in Tervuren, en deze bevat een verzameling van 460 houtsoorten uit het noordelijk halfrond.

Het vroegere jachtgebied van keizers en koningen vormt nu een ware sportoase voor lopers, fietsers en ruiters. Wandelaars verkennen graag de "Koninklijke Wandeling" in het arboretum.

Met deze ZoniënTrail wil dé loopclub van de Druivenstreek, het Zoniën Athletics Team, graag haar passie voor sporten in deze fantastische heuvelachtige omgeving delen.

De opbrengst van deze ZoniënTrail gaat integraal naar de vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa (ANBN).

Wij zullen er aanwezig zijn met een ploeg vrijwilligers om te informeren, praktisch te ondersteunen én mee te wandelen of lopen.

Wil jij ons graag helpen (praktisch) of deelnemen (actief)? 
Kies op een gezonde en wijze manier wat voor jouw welzijn goed is om te doen. (Soms kan dat ook zijn: niet deelnemen ;-))