Voor de derde keer organiseert ANBN tijdens de zomervakantie een ontspannend, verbindend en hoopvol weekend voor personen met een eetstoornis!
Ga jij mee op weg?

Tezamen-Eerlijk-Anders (1)

Dit weekend van vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli staat open voor iedereen die de kracht van lotgenotencontact wil ervaren, die samen wil zoeken naar wat energie kan geven, die ervaringen wil delen en die de hoop heeft dat je stappen kan zetten in de richting van herstel. Mensen met eender welke eetstoornis én in eender welke fase van herstel zijn hartelijk welkom

 

We logeren voor het weekend in Dworp, in Vormingscentrum Destelheide, waar we in een apart paviljoen zullen verblijven: De Slekke. Er is ruimte voor binnen- en buitenactiviteiten. Het Hallerbos is vlakbij voor een deugddoende wandeling. Verder hebben we alvast prachtig weer besteld. Hopelijk zijn de weergoden ons ook gunstig gezind!


De vrijwilligers-begeleiders staan klaar om op je vragen te antwoorden, of om je op te vangen op moeilijke momenten. De activiteiten bestaan uit gesprekken, ontspannende activiteiten, groepsactiviteiten en creatieve activiteiten. We eten samen wat de pot schaft en vragen om mee aan tafel aan te schuiven en mee te eten. Wij zorgen voor een open, veilige en hartelijke sfeer, waar plaats is om vooral gewoon jezelf te zijn. We ontmoeten je graag, we leren je graag beter kennen en we steunen je graag waar we kunnen.

We maken graag op voorhand ook duidelijk wat we verwachten rond het eten. We vinden het gezellig en fijn om samen aan tafel te zitten. Daarom willen we dat iedereen tijdens de maaltijden gewoon mee aanschuift en iets eet. Hoeveel je eet en wat je eet is jouw verantwoordelijkheid. Als je tijdens het weekend merkt dat je het ergens moeilijk mee hebt, is er ruimte voor een gesprek.

Onze vrijwilligers bereiden momenteel de concrete uitwerking van de activiteiten verder voor. Wat zou dit bijvoorbeeld kunnen zijn? Een creatieve sessie, een spel waarbij samenwerken belangrijk is, zoeken naar wat we nodig hebben om verder op weg te gaan naar herstel. Daarnaast staan er ook rustige activiteiten (vb. gesprek over een thema) op het programma en we zorgen voor voldoende tijd tussendoor om tot rust te komen of om met mensen in gesprek te gaan.

 

CONCREET
Wanneer: vrijdag 7 juli, 18u. (er worden nog belegde broodjes voorzien) t.e.m. zondag 9 juli 2017, 17u.
Adres: Vormingscentrum Destelheide, Destelheidestraat 66, 1653 Dworp (Paviljoen: De Slekke)
Prijs: 90€ voor 2 overnachtingen, alle hoofdmaaltijden en activiteiten georganiseerd door ANBN
Aantal deelnemers: max. 18


INSCHRIJVEN
Inschrijven doe je via deze link: https://goo.gl/forms/3I6B747MPkVxNixe2 
De inschrijvingen worden afgesloten op maandag 19 juni, dus wees er snel bij!

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van je bijdrage ten laatste 1 juli!
Schrijf dus ook meteen het bedrag over (90€) op rekeningnummer: 
BE05 7360 1605 4675 met vermelding van ‘WEEKEND DWORP + NAAM + VOORNAAM’

 

Meer informatie of vragen via: info@anbn.be

11800596_10153434261785053_6030007058368988744_n