Voor de vierde keer organiseert ANBN tijdens de zomervakantie een ontspannend, verbindend en hoopvol weekend voor personen met een eetstoornis!
Ga jij mee op weg?

 

Zin in een weekend onder lotgenoten? 

Van vrijdagavond 6 juli om 17u tot zondagavond 8 juli 17u gaan we met een groep van +/- 20 personen op weekend naar Dinant, om elkaar te ontmoeten, even tot rust te komen, te babbelen en fijne activiteiten te doen. 

We zorgen voor een mix van inspanning en ontspanning. We staan op een creatieve manier stil bij onze krachten en talenten, nemen de tijd voor een creatieve muzieksessie, er is ruimte voor gesprekken tussendoor, een filmavond, en een activiteit zoals klimmen of kajakken (wordt later concreter gemaakt). Voel je vrij om het aan te geven wanneer je liever niet aan een activiteit deelneemt. 

We gaan samen aan tafel en maken het gezellig. Wanneer je merkt dat de eetmomenten moeilijk voor je zijn, kan je onze vrijwilligers altijd aanspreken om je te steunen op een manier die oké voor je voelt. Geen dwang bij ANBN, wel samen op weg gaan en werken aan herstel. 

De vrijwilligers-begeleiders staan klaar om op je vragen te antwoorden, of om je op te vangen op moeilijke momenten. De activiteiten bestaan uit gesprekken, ontspannende activiteiten, groepsactiviteiten en creatieve activiteiten. We eten samen wat de pot schaft en vragen om mee aan tafel aan te schuiven en mee te eten. Wij zorgen voor een open, veilige en hartelijke sfeer, waar plaats is om vooral gewoon jezelf te zijn. We ontmoeten je graag, we leren je graag beter kennen en we steunen je graag waar we kunnen.

We maken graag op voorhand ook duidelijk wat we verwachten rond het eten. We vinden het gezellig en fijn om samen aan tafel te zitten. Daarom willen we dat iedereen tijdens de maaltijden gewoon mee aanschuift en iets eet. Hoeveel je eet en wat je eet is jouw verantwoordelijkheid. Als je tijdens het weekend merkt dat je het ergens moeilijk mee hebt, is er ruimte voor een gesprek.

 

Interesse om mee te gaan? De inschrijvingen zijn geopend! 

 

CONCREET
Wanneer: vrijdag 6 juli, 17u. t.e.m. zondag 8 juli 2018, 17u.
Adres: ASBL Splendid Palace de Dinant; Avenue de la Déportation 25, 5500 Dinant
Het Splendid Palace is op wandelafstand van het station in Dinant gelegen, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer!
Prijs: 100€ voor 2 overnachtingen, alle hoofdmaaltijden en activiteiten georganiseerd door ANBN
Aantal deelnemers: max. 20


INSCHRIJVEN
Inschrijven doe je via deze link: https://goo.gl/forms/aujw0Z15BSx6jUct2 
De inschrijvingen worden afgesloten op maandag 18 juni, dus wees er snel bij!

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van je bijdrage!
Schrijf dus ook meteen het bedrag over (100€) op rekeningnummer: 
BE05 7360 1605 4675 met vermelding van ‘ANBN-WEEKEND DINANT + NAAM + VOORNAAM’

 

Meer informatie of vragen via: info@anbn.be

32083887_1734163176649383_8431250402409709568_n