Wanneer:
25 augustus 2019 @ 20:00 – 21:00
2019-08-25T20:00:00+02:00
2019-08-25T21:00:00+02:00
Kosten:
Gratis
Contact:

ANBN organiseert twee keer per week een chatmoment.
Momenteel kan je op zondag- en maandagavond op de chat terecht, telkens van 20u. tot 21u.

De groep-chat wordt telkens begeleid door een ervaringsdeskundige vrijwilliger van ANBN. Deze moderator zorgt ervoor dat de chat goed verloopt en dat iedereen zijn of haar zegje kan doen. Er kunnen maximum 10 chatters deelnemen. Gemiddeld komen 4 à 5 personen langs om te chatten. 

Vaak wordt er een bepaald thema uitgekozen. Dat kan bijvoorbeeld zelfvertrouwen zijn, maar ook eetstructuur, faalangst, vragen over hulpverlening of relaties en andere thema’s komen aan bod.

Op het einde van de maand stellen we een schema op met daarin de data en namen van de vrijwilligers die de chat die maand zullen begeleiden. Dit schema komt op het forum te staan, zodat je even kan kijken wie er die avond aanwezig zal zijn.

De moderators overleggen regelmatig om te kijken hoe de chat verloopt en of er nog dingen kunnen verbeterd worden. We willen immers dat de chat een waardevolle meerwaarde kan blijven.

 • Wil jij graag eens chatten met lotgenoten? Dat kan op zondag en maandag tussen 20u. en 21u.
 • Ga nu naar de chat! Lees zeker ook even de huisregels!

Een mening over “Chat voor lotgenoten

 • 26 november 2018 op 09:32
  Permante link

  Hi,
  Ik ben nieuw en wil dit graag een keer proberen….ik wil mezelf gerust als nieuweling voorstellen en waar ik mee struggle.
  41 jaar, mama van 3 prachtige kinderen – controlefreak op eten dus zit op minimum gewicht…en dat beest blijft in mijn hoofd sluimeren…ik weet elke ochtend perfect op voorhand welke sport ik ga doen en wat ik precies zal eten….loopt het uit de hand…dan weten we hoe dat op te lossen helaas….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.